analyticsTags

Grid banner

Geslacht

Merk

  • Dita

Montuur Kleur

Glas Kleur

  • Bruin

Montuur tyoe

Montuur Materiaal

Prijs

Dita Zonnebrillen

(1)

Sorteer:

1 van 1

5 nog op voorraad

Luxe

Dita

Starspann

1-1 van 1 Producten

1 van 1

Dita Zonnebrillen

Dita onderscheidt zich in kwaliteit, uiterlijk en pasvorm. De Dita zonnebrillen zijn namelijk exclusief en handgemaakt. Het is natuurlijk niet mogelijk om het team van ontwerpers en het aantal maanden dat nodig is om een Dita montuur te maken letterlijk te zien in de bril. Toch ervaar je de aanwezigheid hiervan wanneer je een Dita zonnebril in je handen houdt. Het is namelijk zo dat de ontwerp- en productienormen van Dita beschouwd worden als maatstaf voor andere luxe bril merken.

Dita is al ruim 25 jaar op de markt, de ontwerpers beschikken over jaren ervaring op gebied van design en materialen. Dita is oorspronkelijk opgericht in Los Angeles. Deze thuisbasis is dan ook de perfecte plaats om zonnebrillen te slijten aan filmsterren. Onder andere Brad Pitt en de Olsen twins dragen dan ook Dita brillen.  Naast een modieus montuur kiest u dus met een Dita zonnebril voor uitstekende kwaliteit. Daarnaast is comfort ook een belangrijk aspect van Dita zonnebrillen. De vintage-achtige Dita zonnebrillen zijn geïnspireerd door de retro-mode uit de jaren 50 tot de jaren 80 met een vleugje subtiele details. Dita zonnebrillen zijn gemaakt van moderne materialen en ontworpen om tegelijk modieus en veelzijdig te zijn. Van een Dita zonnebril heeft u jarenlang plezier!

Dita Zonnebril Heren

Een Dita zonnebril voor heren is een perfecte accessoire voor velen. Dita heeft verschillende klassevolle zonnebrillen in haar collectie voor mannen. De populairste zonnebrillen zijn onder andere de Dita Kohn zonnebril en de Dita Axial. Een Dita zonnebril voor mannen kan absoluut niet ontbreken in uw garderobe.

Koop uw Dita zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.