Filteren en sorteren

Clip-on zonnebril

155
  • Nieuwe modellen
  • Op sterkte
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 155 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Geslacht
Dames
Heren
Kinderen
Acties
Outlet
Uitverkoop
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bruin
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Rood
Roze goud
Tortoise
Transparant
Zilver
Zwart
roze
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
42 mm64 mm
Prijs
€20€178

Clip-on zonnebril

Clip-on zonnebrillen zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn. Ze passen precies op uw huidige bril of zonnebril en zijn een item dat niet alleen een functie op zichzelf heeft, maar ook waarde toevoegt aan uw huidige bril, niet iets dat gezegd kan worden voor alle dingen waarmee we onszelf trakteren.

 

Zijn clip-on zonnebrillen goed?

Clip-on zonnebrillen voor brillen werken net zo goed als de normale zonnebrillen die we allemaal gewend zijn en vertrouwen. Zolang je de juiste pasvorm krijgt en de clip-on zonnebril de hele lens van je bril afdekt, bieden ze volledige bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

 

Een van de grootste zorgen die mensen hebben met een clip-on zonnebril is de mogelijkheid om krassen te krijgen op hun glazen lenzen eronder. Ons assortiment clip-on zonnebrillen heeft beschermhoezen op de clips om de lenzen eronder veilig en onbeschadigd te houden.

 

Hoe kies je een clip-on zonnebril?

Als je van plan bent om een zonnebril met clip aan te schaffen, moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat krijgt om de bescherming die ze bieden te maximaliseren. Als je je huidige monturen niet meet en je eindigt met een clip-on zonnebril die niet de hele lens bedekt, dan zijn je ogen niet volledig beschermd, wat kan leiden tot ernstige oog gezondheidsproblemen. Raadpleeg onze maattabel om eventuele twijfels over het correct opmeten van uw bril weg te nemen.

 

Als je niet zeker weet voor welke look je moet gaan, kijk dan of een van je favoriete topmerken een zonnebril met clip biedt. Met SmartBuyGlasses vindt u opties van enkele van de koplopers in de branche, zoals Ray-Ban, Persol en Montana.

 

Hoe een zonnebril met clip-on te gebruiken?

Het vooruitzicht om uw bril op uw gemak om te zetten in een zonnebril op sterkte is het meest aantrekkelijke aspect van een zonnebril met clip, maar sommige mensen vragen zich nog steeds af wat de beste manier is om ze te gebruiken! Het is echt zo simpel als de naam doet klinken. Het enige wat je hoeft te doen is ze op te klikken wanneer je maar de behoefte voelt om de extra bescherming te krijgen die een clip-on zonnebril kan bieden en je bent klaar om te gaan!