Home/Brillen/Chloé
Grid banner
1-59 van 515 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Chloé
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Prijs
€39€360

Chloé Brillen

Laat je vrije geest los met een Chloe leesbril. Chloe brillen stralen verfijning en stijl uit om van elke dag een fantastische dag te maken. Kies uit de hoogwaardige Chloe leesbril collectie, die varieert in stijl, maat, vorm en kleur

Chloe is een Frans luxe modehuis, opgericht door Gaby Aghion in 1952 met een visie om prêt-à-porter aan te bieden aan het grote publiek. In 1953 ging Aghion een samenwerkingsverband aan met Jacques Lenoir om de zakelijke kant van Chloe te beheren. Dit stelde hem in staat om de creatieve groei van het merk voort te zetten. Aghion bleef Chloe runnen tot 1985, toen het merk werd overgenomen door Alfred Dunhill Ltd. Vanaf dat moment is Chloe in handen van luxemerken die de Richemont Group in handen hebben.

Een Chloe leesbril worden geprezen en gedragen door vele beroemdheden, waaronder Sienna Miller, Madonna, Clemence Poesy, Maggie Gyllenhaal, Marion Cotillard, Emma Stone, January Jones, Cameron Diaz en Katie Holmes. Met het hoofdkantoor in Parijs heeft Chloe nu regionale kantoren in New York, Dubai, Tokio, Shanghai en Hong Kong. Het is niet voor niets dat een Chloe leesbril gelijk staat voor stijl, elegantie en klasse. Elke vrouw zou een Chloe leesbril in haar kast moeten hebben, al is het maar om ze daar gewoon te laten liggen.

Een leesbril kopen is erg gemakkelijk bij SmartBuyGlasses, wij hebben een breed aanbod en wanneer u een goedkope leesbril zoekt, kan u zeker een kijkje nemen in onze collectie. Zeker Chloe heeft een mooie collectie, elke bril in deze collectie kan een leesbril worden. Koop hier een leesbril, dames en u zal geen spijt hebben.

Koop uw leesbril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.