Home/Brillen/Kaleos
Grid banner
Filteren en sorteren

Kaleos Brillen

261
1-59 van 261 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
  • Kaleos
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
44 mm59 mm
Prijs
€99€196

Kaleos Brillen

Een samensmelting van hedendaags design en functionaliteit

KALEOS brillen uit de bruisende stad Barcelona, Spanje, herdefinieert de wereld van de hedendaagse brillen. KALEOS combineert modern design met onberispelijke functionaliteit en maakt unieke en persoonlijke brillencreaties. Hun assortiment monturen richt zich op een divers publiek, van tijdloze klassiekers tot gedurfde en extravagante ontwerpen. Dit Spaanse merk werd opgericht in 2013 en heeft Europa snel doorkruist met zijn kenmerkende creatieve touch. 

 

De reis begon in 2012 toen CEO Gassó een optiekzaak opende die bekend stond om zijn zorgvuldig samengestelde collectie brillen en zonnebrillen. Creatief directeur Brotons, een oude medewerker, vergezelde hem op dit pad vanaf hun universiteitsdagen. 

 

KALEOS richt zich op het opnieuw uitvinden van hedendaagse brillen en combineert design, mode en luxe in elke creatie. Met een basis die is gebouwd op stijl, innovatie en kwaliteit, onderscheidt KALEOS zich door zijn creatieve bekwaamheid en is het de motor achter zijn succes.

Ontdek het beste van de stijlvolle modellen van Kaleos

Ontdek het toppunt van stijl met de mooiste modellen van Kaleos die verkrijgbaar zijn bij Vision Direct. Van de geraffineerde Kaleos Eden C5 tot de moderne Kaleos Rawlings C9 en de tijdloze Kaleos Van Allen C2, u kunt uw brillen met deze uitzonderlijke ontwerpen naar een hoger niveau tillen.


Kaleos Brillen - Veel Gestelde Vragen

Kaleos brillen, inclusief hun stijlvolle zonnebrillen, worden zorgvuldig vervaardigd en ontworpen in de bruisende stad Barcelona, Spanje. Elke zonnebril wordt nauwgezet met de hand gemaakt om de toewijding van het merk aan kwaliteit en eigentijds design hoog te houden en tegemoet te komen aan individuen die een onafhankelijk gevoel voor stijl omarmen, ongeacht hun geslacht.

KALEOS hecht veel waarde aan kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Hun brillen worden zorgvuldig met de hand gemaakt en staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Terwijl ze op de hoogte blijven van modetrends, injecteert KALEOS een uniek gevoel voor stijl door middel van aparte lijnen en levendige kleurkeuzes, waardoor KALEOS zonnebrillen zeer gewild zijn bij mensen met een scherp gevoel voor mode.

Als het gaat om een breed scala aan Kaleos brillen op sterkte, is Vision Direct uw ultieme bestemming. Wij bieden verschillende Kaleos brillen opties, zodat u gegarandeerd de ideale monturen zult vinden die uw stijl verbeteren en aan uw zicht vereisten voldoen.