Home/Brillen/Oh My Woodness!
Grid banner
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Oh My Woodness!
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
46 mm52 mm
Prijs
€36€79

Oh My Woodness! Brillen

Elk van de houten lijsten gekocht bij Oh My Woodness! inzameling zal helpen bij het planten van levensreddende bomen in Haïti, Madagaskar of Nepal, om ontbossing tegen te gaan en om essentiële hulpbronnen te verschaffen aan enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen. Daarom werkt SmartBuyGlasses samen met de Eden Projects om bomen te planten en levens opnieuw op te bouwen, in enkele van de meest verarmde uithoeken van de wereld.

 

Elk product binnen de Oh My Woodness! collectie is zorgvuldig ontworpen om natuurlijk hout en bamboe te transformeren in een stijlvolle vorm van brillen. Oh mijn Woodness! glazen zijn waar de natuurlijke schoonheid van hout en bamboe de helderheid en durf van kleur ontmoeten, om een collectie te creëren die er geweldig uitziet en serieuze karmapunten wint.

 

Allemaal van Oh My Woodness! producten worden geleverd met GRATIS lenzen op sterkte met antikras- en anti reflectiecoating

 

Eden Reforestation Project.

The Eden Projects organiseert boomplant projecten over de hele wereld waar ontbossing een kritiek probleem is. Ze werken nauw samen met lokale gemeenschappen om te zorgen voor duurzame oplossingen die een echte impact zullen hebben. De belangrijkste uitdagingen veroorzaakt door ontbossing komen voort uit de behoeften van de lokale gemeenschappen. Vaak wonen de getroffen mensen in door armoede geteisterde en onontwikkelde gebieden waar de natuurlijke hulpbronnen onmiddellijk moeten worden gebruikt om te overleven. Gezinnen worden geconfronteerd met weinig middelen om in hun onderhoud te voorzien en op hun beurt kappen ze bomen voor de bouw, brandstof, warmte en niet-duurzame landbouwdoeleinden. Dit is nuttig op korte termijn, maar leidt op lange termijn tot vernietiging van het bos en andere natuurlijke hulpbronnen die eraan vastzitten. De effecten van ecologische verwoesting zijn al duidelijk, met ernstige overstromingen, erosie en woestijnvorming tot gevolg.

 

Eden Projects biedt oplossingen in deze gemeenschappen met twee belangrijke componenten, ten eerste door indruk te maken op de noodzaak om bossen te herstellen en te onderhouden binnen de lokale gemeenschap. Leden moeten de voordelen van herbebossing begrijpen en erin geloven. Dit is natuurlijk een uitdaging, aangezien de meeste lokale bevolking in armoede leeft, dus langdurige relaties zijn nodig voor succes. De Eden Projects hebben de lokale bevolking in dienst bij de plant operatie, waardoor ze een stabiel inkomen en een levensonderhoud creëren dat voorziet in dagelijkse behoeften zoals voedsel, onderdak en medicijnen.

 

Het tweede belangrijke onderdeel van succes is financiering. Eden Projects is donateurs, subsidies en partners dankbaar voor hun voortdurende steun bij het mogelijk maken van duurzame oplossingen voor ontbossing.

 

Waarom kiezen voor houten monturen?

  1. Milieuvriendelijk - Houten brilmonturen zijn een geweldige optie als u probeert uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar corrigerende lenzen nodig heeft. Houten monturen hebben een lagere impact in vergelijking met hun tegenhangers van kunststof, metaal of acetaat. Hout is een van de meest milieuvriendelijke materialen wanneer het duurzaam wordt gewonnen, en de verwerking van houten kozijnen is duurzamer en vereist minder chemicaliën en energie. En met het extra voordeel van betere resultaten aan het einde van de levensduur, zijn houten frames biologisch afbreekbaar en gaan ze niet eeuwen mee, in tegenstelling tot plastic of metalen frames.

 

  1. Bevat minder schadelijke stoffen - Hout is van nature een duurzaam materiaal, wat betekent dat er voor de verwerking minder stoffen nodig zijn om duurzame frames voor de eindgebruiker te garanderen. Wanneer kunststof of metalen kozijnen worden verwerkt, hebben ze chemicaliën nodig die eindigen als een giftig afvalproduct dat schadelijk is voor het milieu. Hout komt voor het grootste deel zoals het is en heeft minder stappen nodig en geen chemicaliën om te gebruiken. Een groot bijkomend voordeel is dat u als consument minder aan deze chemicaliën wordt blootgesteld. Uw monturen veroorzaken minder snel huidirritatie, wat zorgt voor een zeer comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik.

 

  1. Zeer duurzaam - Houten glazen zijn duurzaam, we kunnen niet benadrukken hoe ongelooflijk het is als materiaal. Het degradeert zeer langzaam en met de juiste coating ziet uw bril er zelfs jaren na het dragen van uw montuur als nieuw uit. Bovendien is hout bestand tegen hitte, water en corrosie. Als u geïnteresseerd bent in het kiezen van de meest duurzame houtmaterialen, raden we u aan een keuze te maken uit onze selectie bamboe frames. Bamboe is een goede keuze omdat het een hoge sterkte biedt en zelfs een grotere treksterkte heeft dan staal. Er is zeer weinig onderhoud nodig, terwijl kunststof kozijnen met de jaren broos worden en kunnen breken, en metalen kozijnen na verloop van tijd kromtrekken - houten kozijnen zijn een zeer modieuze en functionele optie.

 

  1. Alle lijsten zijn uniek - Hout is een speciaal materiaal, geen twee lijsten zijn ooit hetzelfde, zelfs niet als ze afkomstig zijn van dezelfde boom of sectie van een boom. Elk frame biedt kleine details die ze van elkaar scheiden, zodat je altijd opvalt.

 

Winkelen met SmartBuyGlasses

Shop je nieuwe Oh My Woodness! houten brillen met vertrouwen, wetende dat alle monturen worden geleverd met een garantie van twee jaar en een probleemloos retourbeleid van 100 dagen. En verander elk van uw monturen in een blauw licht bril, voeg bij het afrekenen onze zFORT® lenscoating toe en bescherm uw ogen tegen blauw licht dat door uw schermen wordt uitgestraald. Als u niet zeker bent van uw recept, vraag het dan aan een van onze online opticiens, zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Met al onze handleidingen en hulpmiddelen vindt u zeker het juiste paar monturen dat perfect bij u past! Benieuwd hoe jouw favoriete monturen eruit kunnen zien? Gebruik onze virtual try-on-tool terwijl u winkelt en krijg een 180-graden beeld van hoe ze zullen passen. Winkel slim met SmartBuyGlasses USA!