Home/Zonnebrillen/Dsquared2
Grid banner
Filteren en sorteren

Dsquared2 Zonnebrillen

  Filteren en sorteren
  Oeps sorry! We hebben geen resultaten voor u
  Kleur glazen
  Blauw
  Bruin
  Geel
  Goud
  Grijs
  Groen
  Paars
  Rood
  Transparant
  Zilver
  Maat

  Dsquared2 Zonnebrillen

  De Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten werkten samen om de funky Dsquared2 zonnebrillen te maken. De made-in-Italy Dsquared2 zonnebril wordt beïnvloed door hiphop uit de jaren 70. Het merk ontstond in 1995, maar had haar grote doorbraak in 2000, toen Madonna meer dan 150 exemplaren bestelde voor haar ‘Drowned’ wereldtournee en ‘Don’t Tell Me’ muziekvideo. De broers staan erom bekend hun fashion runways zo extravagant mogelijk te maken met zoveel mogelijk celebrities. Zo eindigde een van hun catwalks met Christina Aguilera, leidde twee jaar later Rihanna eentje en ook Bill Kaulitz werd gevraagd voor een van hun shows.

  Dsquared2 Zonnebril Heren

  Verschillende mannelijke modellen werden reeds gespot met een Dsquared2 zonnebril. Ze zijn gewild door een groot publiek en dit is niet zonder reden. Door de moderne en hippe stijl hebben ze een uitstraling die je niet alleen cool, maar ook stijlvol maken. Hier zijn enkele van onze meest populaire Dsquared2 zonnebrillen: De DQ0320 Dsquared2 zonnebril en de DQ0291 Sierra Dsquared2 zonnebril.

  Dsquared2 Zonnebril Dames

  Een dameszonnebril van Dsquared2 is weggelegd voor de durvers en zij met een urban stijl. Hou je van een uitdaging? Dan is een Dsquared2 zonnebril iets voor jou! De DQ0291 Sierra Dsquared2 zonnebril is een van onze meest populaire modellen bij de dames zonnebrillen van Dsquared2. Maar ook de DQ0306 doet het goed door haar hippe en moderne cat-eye montuur.

  Een Dsquared2 zonnebril voor heren en dames heeft je een urban-look waar je zeker mee zal opvallen. Neem voor iets ongewoons en unieks een kijkje in onze Dsquared2 zonnebrillen collectie.

  Koop uw Dsquared2 zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.