Home/Zonnebrillen/Ic! Berlin
Grid banner
Filteren en sorteren

Ic! Berlin Zonnebrillen

145
Exclusive Brands
1-59 van 145 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
  • Ic! Berlin
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Rood
Zilver
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Prijs
€297€615

Ic! Berlin Zonnebrillen

Ic! Berlijn produceert een van de meest gevestigde, high-end designer-brillen ter wereld. Zoals u zou kunnen raden, is dit een Duits bedrijf (raad welke stad), opgericht door Ralph Anderl in 1996. Met het merk dat relatief nieuw is in de geschiedenis van de mode, is hun visie en aanpak ook wat hen uniek maakt! Alle producten zijn handgemaakt met roestvrij verenstaal, dat hun ontwerp heeft gepatenteerd zonder het gebruik van schroeven, lassen of lijm in hun monturen. Dit maakt dat Ic! Berlin producten extreem licht en flexibel zijn - ze kunnen in enkele seconden worden afgebroken en met de hand en opnieuw worden opgebouwd (wereldrecord: 3,3 seconden). 

 Al in de eerste 20 jaar van het maken van zonnebrillen en brillen breidden ze zich uit naar meer dan 60 landen en staan ze alom bekend als de top van de eyewear wereld van vandaag!

SmartBuyGlasses is ook een grote bewonderaar van deze producten, daarom hebben we de grootste selectie van Ic! Berlin zonnebrillen tegen de laagste prijs online. Met onze beste prijsgarantie zijn deze prijzen gegarandeerd de beste op de markt. Bekijk de populairste zonnebrillen; <a href=https://www.smartbuyglasses.nl/designer-sunglasses/Ic!-Berlin/Ic!-Berlin-A0557-Power-Law-Black-Rough---Black-Clear-344471.html> Ic! Berlin A0557 Power Law </a> en <a href = https: //www.smartbuyglasses.nl/designer-sunglasses/Ic! -Berlin / Ic! -Berlin-M1311-Mathias-B.-Black --- Black- Clear-345179.html> Ic! Berlin M1311 Mathias </a>.