Home/Zonnebrillen/Isabel Marant
Grid banner
Filteren en sorteren

Zonnebrillen

  Filteren en sorteren
  Oeps sorry! We hebben geen resultaten voor u
  Kleur glazen
  Blauw
  Bruin
  Geel
  Goud
  Grijs
  Groen
  Paars
  Rood
  Transparant
  Maat

  Zonnebrillen

  De zonnebrillencollectie van Isabel Marant is een van de meest opvallende brillen lijnen die verkrijgbaar zijn. Elk montuur is helemaal volgens de trend en er zijn veel leuke maar stijlvolle kleurstellingen om uit te kiezen. Ze zullen nog jarenlang favoriet zijn bij vrouwen.

  Isabel Marant: De geschiedenis

  Isabel Marant begon haar carrière in gebreide kleding toen ze nog maar 22 was. Binnen drie jaar had ze haar eigen boetiek en nu biedt ze luxe mode over de hele wereld aan. Wat haar onderscheidt is dat haar ontwerpen niet alleen voor de catwalk zijn. Elk montuur is zorgvuldig gemaakt voor vrouwen in de echte wereld, die hun echte leven leiden. De monturen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de ontwerpen zullen elke outfit en elk gevoel voor mode opwaarderen. Om ervoor te zorgen dat vrouwen zich gesterkt voelen in haar accessoires, bereikt geen enkel ontwerp de winkelvloer zonder dat Isabel het eerst heeft gepast. 

  Isabel Marant Zonnebrillen

  De zonnebrillen van Isabel Marant zijn zowel mooi als praktisch. Er zijn stijlen voor elke vrouw, van kleurrijke cat eyes tot strakke draadmonturen. Je vindt er ook transparante optische monturen die nu helemaal in zijn, vooral omdat ze elke gezichtsvorm flatteren en bij elke garderobe passen. Maar daar houdt de pret niet op. De glazen zelf zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er het hele jaar door modieus uit kunt zien.

  Shop met SmartBuyGlasses

  Winkelen met SmartBuyGlasses heeft vele voordelen. De nummer één is waarschijnlijk de virtuele try on, waar je honderden monturen nauwkeurig kunt zien op jouw persoonlijke gezichtskenmerken. Dit maakt het besluitvormingsproces zo eenvoudig mogelijk. Als het echter niet helemaal goed zit, heb je 100 dagen om het terug te sturen. Je kunt ook profiteren van onze beste prijsgarantie, zonnebrilglazen op sterkte en twee jaar garantie. Veel plezier!