Home/Zonnebrillen/SmartBuy Kids
Grid banner
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • SmartBuy Kids
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Rood
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
42 mm56 mm
Prijs
€21€45

Zonnebrillen

De SmartBuy Kids-collectie is gespecialiseerd in duurzame kinderzonnebrillen die UV-bescherming bieden en verkrijgbaar zijn in verschillende leuke kleuren waar uw kinderen dol op zullen zijn.

 

Kinderen brengen meer tijd buiten door dan volwassenen. Kinderen krijgen het grootste deel van hun leven UV-blootstelling in de eerste 20 jaar van hun leven. Het is belangrijk om vanaf jonge leeftijd sterke beschermende gewoonten aan te moedigen. De ogen van kinderen zijn zeer vatbaar voor UV- en HEV-straling, veel vatbaarder dan volwassenen. Ze kunnen tot 70% van het UV-licht door hun ogen overbrengen in vergelijking met volwassenen. De reden hiervoor is dat de lenzen in de ogen van kinderen minder goed in staat zijn om de energierijke straling van de zon te filteren. Hoe jonger uw kind, hoe vatbaarder ze zijn, aangezien deze filtering zich ontwikkelt met de leeftijd. De door UV-licht beschadigde eiwitten zijn onherstelbaar en cellen worden nooit vervangen in het oog, dus het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw kinderen al vroeg in hun leven een beschermende zonnebril gaan dragen.

 

Aanbevelingen van zonnebrillen voor kinderen

Op zoek naar de beste kinderzonnebrillen? De SmartBuy Kids-collectie biedt zonnebrillen voor kinderen vanaf 3 jaar tot tieners. De collectie bevat klassieke stijlen, waaronder vierkante en omhullende monturen, die standaard UV-beschermd zijn. Alle frames zijn gemaakt om betaalbaar en duurzaam te zijn, perfect om mee te spelen! We hebben een paar aanbevelingen voor zonnebrillen voor jongens en meisjes, laten we beginnen.

SmartBuy Kids Liam 1L - Geel is de kleur van geluk! We houden van deze heldere kinderzonnebril. Perfect voor zowel jongens als meisjes, deze monturen zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben grijze lenzen. De montuurvorm is een klassiek vierkant, ideaal voor alle gezichten en gelegenheden. Deze monturen zijn licht van gewicht, ideaal voor kleine gezichtjes om de hele dag te dragen. Deze frames overleven uitstapjes naar het strand, het park en heen en weer van school. We raden deze ook aan als zonnebrillen op sterkte voor kinderen. Voeg eenvoudig de recept informatie van uw kind toe bij het afrekenen.

 

SmartBuy Kids Ethan 1L - Verdwaald als het gaat om het vinden van een zonnebril voor uw jongere kind? We raden deze aan voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze monturen hebben een omhullende stijl die op kleine hoofden past en comfortabel zit. Deze monturen zijn uitgevoerd in een vrolijk fel rood met gespiegelde glazen. Deze ronde monturen zijn sportief en ideaal voor plezier in de zon! Wees niet bang om deze overal mee naartoe te nemen, omdat ze zo duurzaam zijn. 

 

SmartBuy Kids Thomas 3L - Deze jongens zonnebril staat ongetwijfeld in het teken van blauw. Deze sportieve tinten hebben een diep blauw montuur en bijpassende blauwe glazen. Als je kind een duurzame zonnebril nodig heeft om buiten te spelen of te sporten, dan is dit het ideale paar omdat ze een rubberen voering op de slapen hebben. Dit geeft extra comfort en "plakkracht" aan de frames. Je zult deze niet zien wegvliegen tijdens het rondrennen. Bezorgd over het comfortniveau? Je kind zal deze geweldig vinden om lange tijd te dragen, en het lichtgewicht plastic materiaal maakt ze perfect voor alle leeftijden.

 

SmartBuy Kids Kenny C2 - Als je kind aan de jongere kant is, bekijk dan deze monturen eens van dichterbij. We raden het Kenny-model aan voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze hebben een omhullende stijl, perfect voor volledige UV-bescherming en de hele dag comfort. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht kunststof en hebben een grijze en oranje kleur. Ze zijn jong en sportief, ideaal voor zowel jongens als meisjes. Deze monturen beschermen je ogen zeker tegen UV-licht, aangezien de lenzen gespiegeld zijn en goudkleurig zijn. We zijn er zeker van dat jij en je kind dol zullen zijn op deze goedkope kinderzonnebril.

 

SmartBuy Kids Lucas 1L VC5279 - Je kunt niet fout gaan met klassieke vierkante monturen! Deze monturen hebben een uitstekende gedurfde vorm en blauwe lenzen. Je kind zal deze monturen graag casual of voor sport dragen, hun ontwerp biedt een gezonde mix van de twee stijlen. Deze zonnebril is ideaal voor zowel jongens als meisjes, en draagt de hele dag dankzij het lichtgewicht, maar toch duurzame materiaal.

 

SmartBuyGlasses-initiatief

 

SmartBuy Kids is een trotse partner van het World Vision Mother & Child programma in Zambia. Voor elk paar SmartBuy Kids dat we op smartbuyglasses.com hebben gekocht, hebben we een deel van de verkoop besteed aan het moeder- en kind gezondheidsprogramma in Zambia. Het partnerschap helpt - het elimineren van vermijdbare kindersterfte, het redden van het leven van aanstaande moeders en ervoor zorgen dat deze kinderen overleven, gedijen en hun volledige potentieel bereiken.

 

Winkelen met SmartBuyGlasses

 

Zodra je de beste kinder zonnebril hebt uitgekozen, ga je naar de kassa om de details van het recept in te voeren als je kind corrigerende lenzen nodig heeft en selecteer je de lenscoating. We bieden gepolariseerde lenzen en gespiegelde lenzen als je monturen er nog niet bij zijn. Winkel met vertrouwen in de wetenschap dat alle monturen worden geleverd met 2 jaar garantie en 100 dagen probleemloos retourbeleid. Als er om welke reden dan ook een probleem is met uw lenzen of recept, zullen onze online opticiens contact met u opnemen om u te helpen met eventuele zorgen.

 

Vergeet ons blog en optisch centrum niet, we hebben handige winkelgidsen en artikelen over optische onderwerpen voor uw kinderen. Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte sportieve zonnebril voor je kind? Bekijk dan deze blogpost en doe inspiratie op. Winkel slim met SmartBuyGlasses NL!