Deel de visie van Julbo: ontdek de skibrillen die zijn ontworpen door Julbo. Prestatie gerichte en comfortabele sportbrillen voor iedereen, dat is waar ze goed in zijn. Als het verkennen van de pistes op je agenda staat zijn deze brillen precies wat je zoekt! De bril kan zich niet alleen aanpassen aan het licht en gebied, maar het voorkomt ook de schittering van de sneeuw en biedt nog vele andere soorten bescherming in de categorieën 1 t/m 4. "Ik hou ervan om met deze skibril de piste af te dalen, hij geeft een breed beeld dankzij zijn minimalistisch montuur en is zeer comfortabel. Ik hou van gepolariseerde glazen, die zijn zeer cruciaal om alle details te kunnen zien. Je weet wat ze zeggen: "hij of zij die niets ziet, eindigt nog tegen een boom."

- Romy Chapotte-Berthet 

"Het XL Minimalist montuur geeft je het grootste gezichtsveld. Dat is zeer belangrijk wanneer je bergen af daalt. Ik gebruik de SnowTiger glazen, omdat ze zich overal aan kunnen aanpassen.

- Sam Favret

"Ik gebruik de Aerospace skibril ongeacht welk weer het buiten is. Thuis op de vele bergtoppen van 4000m of tijdens de stormen in Alaska, ik ben nog nooit teleurgesteld geweest.

- Sam Anthamatten

"Het Aerospace model is voor mij ongetwijfeld het beste model ooit. Het is niet zomaar een skibril, het is er één voor alles, elke dag, gewoonweg geweldig"

- Enak Gavaggio